Treceți la conținutul principal

Si nu numai

Astazi m-am gandit sa beau cafea desi cana mea de cafea are un model simplu, cu interiorul alb, iar exteriorul impartit in patratele de 2cm patrati din trei culori. Albastru negru si nu numai. (Intermerda)

Actionari principali la dinamo sunt Turcu, Borcea si nu numai. Pe al treilea, pe actionarul Badea, il cheama Nicolae pe numele lui mic. (Nicu intre prieteni)

Toata lumea stie mai putine despre mitologia nordica decat despre mitologia greaca, romana, egipteana si nu numai. Eu stiu la fel de putine dar imi place ca nordicii au un zeu Thor iar ceilalti n-au asa ceva. Si nu numai Thor, au mai multi zei, Odin, Loki... (Nordahl)

De pe acum trebuie sa va fi dat seama... Cheia e in paranteze si nu numai in paranteze daca stati sa analizati. Adica Intermerda e pretutindeni. Oriunde te duci e Intermerda. Iar Nicu oriunde se duce e intre prieteni. Despre Nordahl nici nu mai vorbesc.

In schimb Trifa...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

R.I.P. Read My Mind, Polly Says Hi

Observ ca nu mai publica nimeni nimic, well I guess I just did it :) Nu am nimic de scris de fapt, ah da, un banc dragut, probabil voi il stiti deja :)) Iepurasul vorbeste cu ursul: -Ursule au facut oamenii bere cu numele tau -Da, ma? -Da. Se duce ursul la magazinul de langa padure si spune: -Dati-mi si mie un Danut.
Hobby-ul meu preferat, in Munchen, este sa observ oamenii in metrou. Azi ma gandeam la cum ne maturizam pe parcursul vietii, si ma refer mai mult la limbajul corpului nostru.  Copii nu stau locului pe scaun. Se misca de parca un scaun nu este un scaun, este un obiect de care te folosesti sa stai. Podeaua nu este podea, podeaua este acea platforma pe care gasesti tot felul de comori, sau lava. Iar pentru multi copii, oamenii din afara lumii lor, nu exista. Prin urmare sunt galagiosi si se misca in voie printre straini.   Adolescentii stau doar cu telefonul in mana intr-o pozitie de obicei expresiva cu moda pe care o poarta. Si tot timpul ocupati. Ei fac ce altul nu stie sa faca, ei sunt tot timpul outsider-ii. Pe cei din categoria care urmeaza dupa adolescenti, ii vad ca pe niste oameni ce se straduiesc sa se pacaleasca cum ca ar fi descoperit cum functioneaza viata. Limbajul lor este destul de plictisitor, dar as vrea sa stiu la ce se gandesc cat stau ei asa privind in gol.  Ur

Asemănarea