Treceți la conținutul principal

Actualitati

Nu stiu ce va spuna numele Zeljko Vasiljevic dar o sa va spun ce spune Zeljko Vasiljevic, secretar de stat pentru servicii sociale in Serbia.

Ne spune ca exista 250.000 de tineri (barbati) in satele din Serbia care vor sa se casatoreasca si nu au cu cine (femei) sa o faca. Ne mai spune ca a purtat discutii cu ambasada Ucrainei (se pornunta cu accentul unde doriti) si au realizat ca acolo exista zone unde traiesc cu mult mai multe femei decat barbati si aceasta ar fi o oportunitate pentru ambele tari (in kung pow un barbat il masa pe alt barbat si zicea "this could work for the both of us", asa mi-i imaginez eu pe cei doi barbati vorbind, pe Zeljko si pe ambasadorul ucrainean).

Guvernul sarb vrea sa importe 250.000 de mirese pentru bulracii frustrati de acolo si pentru a readuce vitalitatea din filmele lui Kusturica. Solutia ar putea insa sa nu vina din Ucraina ci de undeva din Asia, ceea ce ma face sa il apreciez si mai mult pe Zeljko.

Inchei tot cu niste vorbe de-ale lui incredibile, dar orice spus in favoarea aducerii de asiatice are sens: Exista mult potential in mirese in Cambodgia, Laos, Burma si Vietnam. Femeile de acolo au o traditie in nasterea copiilor. Si, in plus, fetele acelea sunt bune si la agricultura. Ce mai. Perfect.

sursa din care am cam tradus: http://www.ananova.com/news/story/sm_2991054.html

Mult noroc Zeljko. Maria Muga a noastra (am gasit pe undeva ca ea ar fi sau a fost secretarul de stat al nostru) sta cu mainile in san in loc sa ne aduca aduca sani micuti in forma de lamai de prin Singapore, Taiwan, Thalianda, Filipine...

Comentarii

Anonim a spus…
Na, se pare că o să mă mut în Serbia :)
Ce am observat eu cand scriam la capitolul de demografie:
Pana la varsta de 60 de ani proportile intre sexe sunt aproximativ egale...deci forta naturii e chiar incredibila... probabil nu si in Serbia.

Postări populare de pe acest blog

R.I.P. Read My Mind, Polly Says Hi

Observ ca nu mai publica nimeni nimic, well I guess I just did it :) Nu am nimic de scris de fapt, ah da, un banc dragut, probabil voi il stiti deja :)) Iepurasul vorbeste cu ursul: -Ursule au facut oamenii bere cu numele tau -Da, ma? -Da. Se duce ursul la magazinul de langa padure si spune: -Dati-mi si mie un Danut.

Asemănarea

Hobby-ul meu preferat, in Munchen, este sa observ oamenii in metrou. Azi ma gandeam la cum ne maturizam pe parcursul vietii, si ma refer mai mult la limbajul corpului nostru.  Copii nu stau locului pe scaun. Se misca de parca un scaun nu este un scaun, este un obiect de care te folosesti sa stai. Podeaua nu este podea, podeaua este acea platforma pe care gasesti tot felul de comori, sau lava. Iar pentru multi copii, oamenii din afara lumii lor, nu exista. Prin urmare sunt galagiosi si se misca in voie printre straini.   Adolescentii stau doar cu telefonul in mana intr-o pozitie de obicei expresiva cu moda pe care o poarta. Si tot timpul ocupati. Ei fac ce altul nu stie sa faca, ei sunt tot timpul outsider-ii. Pe cei din categoria care urmeaza dupa adolescenti, ii vad ca pe niste oameni ce se straduiesc sa se pacaleasca cum ca ar fi descoperit cum functioneaza viata. Limbajul lor este destul de plictisitor, dar as vrea sa stiu la ce se gandesc cat stau ei asa privind in gol.  Ur